ABC-zwemmen

Kleine groepen of individueel

Leren zwemmen is belangrijk. Bovendien: zwemmen is leuk! Heeft uw kind extra aandacht en begeleiding nodig bij het leren zwemmen, bijvoorbeeld omdat hij of zij naar het speciaal onderwijs gaat of angstig is? Dan is uw kind bij Multimove van harte welkom!

Kleine groepen

In kleine groepen van maximaal drie kinderen hebben onze bewegingsagogen veel persoonlijke aandacht voor uw zoon of dochter. Ze kunnen gemakkelijk inspelen op de vragen en mogelijkheden van de kinderen. De methode is aansprekend en we werken spelenderwijs aan de vaardigheden die zij nodig hebben voor het behalen van een diploma. De lessen duren 45 minuten.

Individueel

Voor sommige kinderen is het prettig als zij individueel les krijgen. Dat kan bij Multimove! Eén van onze bewegingsagogen gaat aan de slag om het beste uit uw kind te halen. Dat kan zelfredzaamheid zijn, maar ook een regulier diploma via het zwemABC. De lessen duren 30 minuten omdat deze manier van zwemonderwijs intensief is.

Tijden

Woensdag:
14.45 – 15.30 uur
15.30 – 16.15 uur

Donderdag:
16.15 – 17.00 uur

Prijzen kleine groep

De lessen duren 45 minuten en kosten € 20,60. U betaalt per blok van 10 lessen € 206,00.

Prijzen individueel

De lessen duren 30 minuten en kosten € 34,80. U betaalt per blok van 10 lessen € 348,00.

 

Inschrijven

 

Goed om te weten
  • Onze instructeurs zijn bewegingsagogen. Zij weten veel over sport en beweging en kunnen zich daarnaast goed inleven in kinderen, ook in kinderen met speciale behoeften.
  • Multimove is gecertificeerd volgens de landelijke regels NPZ-NRZ.
  • Bij aanvang van de zwemlessen wordt € 30,00 extra in rekening gebracht voor de administratiekosten/diploma’s.

 

U mag altijd eerst een keertje komen kijken.