Aqua-joggen

Zwemmen is goed voor lijf en leden. Spieren ontspannen en de kans op blessures is klein. Je bent lekker sportief bezig met een wetbelt om die zorgt voor de juiste houding.

Ontspanning en inspanning

Samen met de instructeur doet u oefeningen om uw spieren en gewrichten soepel te houden. Tijdens de oefeningen in het verwarmde bad van 32 graden wordt gewerkt aan conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. In het water kunnen de oefeningen goed en op een ontspannen manier worden uitgevoerd. Elke les begint met een warming-up, daarna volgt een gedeelte met inspanning en de lessen eindigen met een cooling-down.

Waar

De lessen worden gegeven in het zwembad van Multi-move. Multimove ligt op het terrein van Daelzicht, Rec-tor Driessenstraat 2, 6097 AK in Heel. Bij het zwembad is ruime parkeergelegenheid.

Wanneer

Maandag
van 17.30 – 18.15 uur
van 18.15 – 19.00 uur

Tarieven

De lessen duren 3 kwartier. kosten zijn € 6,85 voor een enkele les en een leskaart voor 20 lessen kost € 137,00

Inschrijven

Een inschrijfformulier kunt u aanvragen per telefoon. U kunt het inschrijfformulier ook digitaal invullen en versturen via de website. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk.

Inschrijven
Ervaring

Onze gekwalificeerde zweminstructeurs/bewegings-agogen hebben jarenlange ervaring in het geven van zwemlessen. Zwemschool “Multimove” is gecertificeerd volgens de landelijke regels van NPZ – NRZ.

Meer informatie of inschrijven?

www.multimoveheel.nl
T: 06 24582904
E-mail: zwemschool@multimoveheel.nl

Kom gerust eens een kijkje nemen!